Sep 23, 2009

cinta tak bersyarat...

hi all....how's raya? hope everyone had a fantabulous raya eh..
.
entry kali nie, kita layan lagu dulu je la ye... sibuk sket... baru cuti 2 hari keje dah belambak2...camane nak cuti seminggu...huhuhu....
.
anyway, dis song lama dah ada dlm my mp3 tp baru arini terperasan..eh eh..cam best la plak lagu nie..syahdu gitu....sedih wooo dengar...so, layannnnnn.......
.
.
.
.
CINTA TAK BERSYARAT - ELEMENT
.
Tak ada sedikitpun sesalku
Tak bertahan dengan setiaku
Walau di akhir jalan
Ku harus melepaskan dirimu
Ternyata tak mampu kau melupa
Dalamnya cintaku yg hebat
Hingga ada alasan bagimu
Tuk tinggalkan setiamu
.
Demi nama cinta
Telah kupersembahkan hatiku hanya untukmu
Tlah kujaga kejujuran dalam setiap nafasku
.
Karna demi cinta
Telah kurelakan kecewaku atas ingkarmu
Sebab kumengerti cinta itu tak mesti memiliki
Andai saja bisa kau pahami
Layaknya arti kasih sejati
.
Karna cinta yg sungguh
Tiada akan pernah mungkin bersyarat
Ternyata tak mampu kau melupa
Dalamnya cintaku yg hebat
.
.
p/s dan satu perkara yg pasti, cinta itu tak semestinya memiliki :-(

8 comments:

~0~ said...

btol sis...cinta bukan memiliki...kekadang cinta perlu kita lepaskan..

diana_beads said...

Lentokkkkk....

faiz said...

~0~ - betul..kdg2 cinta terpaksa dilepaskan walaupun ia menyakitkan ;-)

diana - layannnnnnn...

GEE said...

LEPASKAN KE??KLU ITU YG TERBAIK...KAN..KAN..KAN..HA..HA..HA..AKU DAH UPLOAD PIC TERBARU AMMAR..HA..HA

faiz said...

gee - demi utk kebaikan semua kan...kan..lgpun kena tgk gak berbaloi2 ke tak..hehehe..

aku tgk dah gambar ammar..makin comel la dia.. mata sebijik cam miza..

gee said...

Nak jumpa ammar jom laaa...kita balik pahang..ala 2 jam jer dari kl...confirm ko kurus klu jaga dia..tuk sehari..aktif gila gaban

Anom said...

Woi...x de update cite baru ke? Ke dah kekenyangan mkn biskut raya @ sibuk terima tempahan cupcakes?

faiz said...

gee - sama la aktifnya ngan si pali..

bila ko nak blk kg? aku pun dah lama x p bercuti nie tp skrg payah sket arr..sibuk sket..hahaha..

anom - otak jem la.. tepu..mkn rendang & biskut raya byk sgt dah nie..hehe..