Sep 7, 2009

HoHoHo... sAYa SgT HEpi....!!!

hepi nape eh.....???
.
my sista telah memberikan saya duit raya sebanyak satu ribu...hahahaha.....ketawa besar nieh...
.
alhamdullilah, rezeki dia tgh murah... duit projek dah masuk...cuma pesan i kat dia... jgn lupa simpan utk mia okeh..!
.
dan duit itulah sebenarnya saya gunakan utk membeli hp baru my mum....
.
terima kasih daun keladi my dear sista... i love u...mmmuah...mmuah..!!!
.

my sis juga tlh meng'mms' kan latest pic mia yg bersemangat menyambut merdeka... :)

.

7 comments:

Shahrul (Nama Sebenar) said...

kak Faiz:

wow!
duit raya rm1k?
banyaknya.
hulur sini skit.
belanja baju raya pun ok.
ahaks. ;P

Sue M said...

faiz .. yr sister x rasa nak ambik kakak angkat ke apa ke... hehehe sorg available kat kuantan ni...hehehe

faiz said...

shahrul - kena jd anak buah dulu la baru blh dpt baju raya..hehe

sue - nanti i tanya kalau2 ada kosong lg..hehe

tapikan, kalau jd anak angkat k.izan lg best tau... hahaha..mampus aku kena maki dgn dia kang..

Shahrul (Nama Sebenar) said...

kak Faiz:

kena jadi anak buah?
anak angkat tak boleh ke?
;P

Norizan N Littlechild said...

Anak angkat? Ooi! Dah boleh jadi Mak budak, ada hati nak jadi anak angkat lagi? Iz, apa kata, you je yg ambik Anak Angkat? hehehe .....

Bagitau Anom, jgn lupa duit raya utk K Izan, juga .....

faiz said...

shahrul - kalau ikut umur, mmg sesuai bonar la heh jd anak angkat ;)

zan - ala..pe salahnya..hahaha... i mmg tgh plan nieh nak amik anak angkat, u x mo ke?

nanti i suh anom baca komen u :)

Hani said...

anak anak aku
bukan anak anak mu jua ke
*wink*wink*