Aug 13, 2009

hallo..!!! remote astro pun mau angkut balik ka...???

entry kali nie ditujukan khas buat pn. manager dengan pertanyaan - hello cik... remote astro pun mau angkut balik ka..???? kot ye pun berkenan sgt x yah la angkut reta co beb... ko nak jd belanda ek...hehe... kalau nak sgt nie ha amik la remote kat bwh nie..
.

(credit to N sbb this was captured by him..haha...)
.
actually kejadian nie bkn la disengajakan pung...cumanya normally during 'lunch' break kami akan lepak di breakroom sambil nonton Astro tp remote tue kena la mintak kat guard yg bertugas.
.
alkisahnya td pas 'lunch' we all singgah ke wash room dulu..tue yg dgn selambanya, pn. manager kita memasukkan remote tersebut ke dlm lunch bagnya n terus la terlupa.
.
only when d guard approached me tanya - kak, remote td dah pulang ke? i dgn selambanya terus la jwb..eh kan dah kasi td? tp i pun cuak gak..pe lg terus text si pn. manager nieh yg dah balik awal sbb sok kena dtg awal..hehe.. bertanyakan remote and mmbr pun konfiden je jwb...dah pulang la beb...nape? tp pas tue immediately called me... aku rasa dlm lunch bag la beb...hahaha.... jawab ko...pas nie nama sure kena blacklist punya...
.

4 comments:

Shifu67 said...

remote kena minta dgn jaga... lain kali bawa je sendiri... senang.... buh dlm hbeg

Anna said...

Babe: Aku lupa daaaaa...pas ni ko diassign mengambil remote ok. Phobia la!!

Anna said...

Anyway : Nice shot by N huh!

faiz said...

Shifu67 - noted..nxt time bwk remote sindiri... pas tue p pulang kat guard..sbb? lupo...hehe

Anna - aiseh gue kena take over duty ka beb????? mcm tue kalu i ikut ckp shifu la..bwk sindiri punya remote..hahaha... of course la nice shot..ko kena tgk sapa model kat sblh...kwang3x...