Aug 31, 2009

i love you frenz..!!!

got this from a fren and d wordings seem so touching.. i posted it here for us to share:-
.


They love you...
but they are not your lover
.

They care for you..
but they are not from your family
.

They are ready to share your pain...
but they are not in your blood relation
.

They are called.. FRIENDS..!!!
.

True friend scold like a DAD
Cares like a MOM
Teases like a SISTER
Irritates like a BROTHER
and finally loves U more than a LOVER..
.

I LOVE U..!!!!
.


very touching indeed and i decided to share this with few frenz of mine and one of the replies really made me laugh...
.

~ aku pun sayang kau... macamane garang kau kat aku pun...
i love you my fren ~

.
..
thanks kam.. i'm so touched.. aku tau..aku selalu marah kau kan..kan... tp aku marah sbb aku syg kau.. frenz care about each other, right..??
.

that is me.. x suka, x betul..i will definitely tell you..m not going to talk behind or whatsoever.. though sometimes it might hurt tp kdg2 kwn2 nie pun..kalau kita ckp baik2, berdiplomasi bagai x masuknya dlm kepala otak..berbuih2 la mulut kita cakap..duk tang tue jugak... tue yg kekdg kena katuk sket..hehe...i ngaku...i pun kdg2 mcm tue jugak ;-)
.

ala... i pun pernah kena marah..kena tegur jugak.. tp kita sendiri pikir la betul ke x betul teguran sahabat kita tue, so x yah la nak amik hati ke..nak merajuk ke...
.

ibarat kata my late father, ada kawan yg membawa kepada kebaikan tp ada kawan yg menjahamkan.. so pandai2 la kita memilih kawan eh...
.

dan rasmi berkawan jugak, sama2 la kita tegur-menegur.. jgn kita je pandai nak tegur silap org tp bila diri sendiri kena tegur, x blh terima... sentap la plak....hehe..

.

p/s anyway, thanks to all my frenz yg did reply to me...i luv you all...!!! frenz/sis forever :)
.

7 comments:

nydia-mama akif said...

so sweet....

@LiYaNNuaR said...

sungguh tacing wooo... huhuhu

Shahrul (Nama Sebenar) said...

kakFaiz,
saya kawan akak ke?
kalau ya.
sayang akak jugak.
:)

gee said...

wei..aku suka laa ayat tu..thanks...sorry yer..sbb tak save no ko kat phone tu..ha..ha..ingatkan jantan mana laa ucap..i love u..ha..ha

faiz said...

nydia/liya - d wordings mmg best..touching..cuba sms to ur close frenz and see what kind of reply u wl get..mcm2 ada...hehe..

shahrul - ye, syg sebagai saudara seislam.. kita jalin ukhuwah ok..

gee - ko tue la pasal...byk sgt hp..ngalahkan biz juta2..aku pun bangang gak..yg p sms kat no co tue apesal kan..kan..hehe...

berani la jantan nak sms i love u kat ko..langkah mayat johari darus dulu okeh.. :)

Shahrul (Nama Sebenar) said...

kakFaiz,

ye.
ofkos sedara Islam.
jangan fikir bukan-bukan tau.
risau saya akak fikir saya ni minat akak plak.
(almaklumlah saya takde akak. huhuhu)

Anonymous said...

chwilowki lodz
pożyczki bez bik włocławek
pożyczki pozabankowe
czytaj więcej
pożyczka bez bik
http://pozyczkabezbiku24.net.pl
szybki kredyt line