Aug 9, 2009

kemaruk shopping online...

last week nampaknya i lbh seronok shopping online dari keluar mengharung sesak jam dan juga bersesak2 kat shopping complex lbh2 lg dlm keadaan virus H1N1 yg semakin berleluasa nieh... secara x langsung gak menambahkan lg aktvt memalaskan badan..hehe...dan budak Pos Laju nampak gayanya kena kerap jugak la mengharung tangga ke tingkat 4 to deliver all my shopping online stuff.. my recent purchased termasuk la..
.
baju raya mia bought @ princess-rania
.
kasut/sandal baru plak kat sini kaki crocs
.
bought 2 belts kat sosyok
.
terbeli blouse jugak..hehe... @ house of allure

.
indah rasanya hidup when all the stuff delivered to your doorstep..dan i mmg puas hati dgn all stuff yg i bought online... no komplen so far ;-)

.
dan rasanya i nak propose kat Tesco la if we can purchase online from their store..hehe...buleh ka..???

.

ni antara online purchased yg delivered last week ;-)

.

brg2 byk dah habis..so off we went to Tesco ;-) the damaged? almost RM400...woiii..!!! ada baper ramai anak kat umah hah..?? musykil...musykil...tp beras blh lupa plak nak beli..hehe...
.


lepas dah penat shopping.. pe lagi..kita ngadap cucur udang lar...sempat lagi buat then bwk p ofis sket..maklum la pn. manager kita tue hantu cucur udang..hehe....
.
nie tgh nak adjust masa...bila plak nak bwk2 budak2 p shopping baju raya..as usual Jusco je la..lgpun dekat je ngan umah my mum...abt 15 mins drive..maklum la sayakan masih dlm 'M' mode lg ;-) dorang nie pun dah besor2..bkn blh agak2 size...kalau mcm Mia tue okeh le lg..every year mmg i akan allocate budget for anak2 buah punya baju raya... dah terbiasa.. makin dorang membesar...makin besor la jugak budgetnya..huhu... as for Najwa plak...x main la kiddos punya section.. kena p area2 org dewasa but have to look smaller size for her lor...kasut plak pandai dah nak yg hi heel..amboiiii..kan main ko yer...
.
as for anak2 buah yg kat Pedas plak...bila ek...??? tunggu ler... worst case kena p shopping posa time lor...
.
tuan punya blog plak camane? x shopping raya ker...??? ada...ada.... tungguuuuu..... ahaks...
.

3 comments:

Tijah said...

ai punyer ada tak? hikhik

Anna said...

Hello, banyak giler shoppe untuk rakyat jelata. Dapat you punya cucur udang...that is more than enuf la......

faiz said...

Tijah - apanyer? cok udang ka?? ado..ado...mai la..hehe..

Anna - nanti i bwk cok udang lg utk u k..hehe...