Aug 19, 2009

pssstttt... look who was here...

yezzaaa... my teman tp mesra was here.. sekejap tp x pe... we had early dinner then sent him off to the airport then off to work...huhu...mcm tue la life...
.
when he arrived at my place, i masih lg terkial2 nak memasak..hehe.. nak wat camane.. dah tdonya lewat..so bila jaga tgk2 jam dah kul 3pm..tue pun sib baik terbangun....plan nak p kedai cari lauk bagai..suma ke laut jadinya.. so, masak pakai terjah je la apa yg ada kat dapur tue..kesian dia terpaksa la layan tv and segala magazines yg ada tue...al-maklum la chef tgh bz kat dapur ;-)
.
sblm tue berangan nak msk gulai lemak udang ngan nenas, since nak p beli nenas pun dah x dak masa... substitue ngan potato ler jwbnya..layan je..yg penting makan....
.
.
bila dah siap masak, baru la perasan.. alamak...pucat je la rupa..nape ek..... stok sayur x dak lar...hehe... btw, yg dlm paperbag itu adalah my bekal.. ;-)
.

7 comments:

Hani said...

ehem ehem...

faiz said...

hani - ehem ehem la beb... ;-))

pakmat said...

..salam..

..pakcik on blog-hopping blitz..food looks tempting..

..dont't forgive easily, huh..? this oldster better watch his comments..:)

nydia-mama akif said...

SHHHH....HEHEHE.)

faiz said...

pakmat - thanks for visiting! m impressed with ur blog :)

nydia - shhhhhhh... hehe...

Anna said...

Beg merah tu macam ku kenal jer?

faiz said...

anna - ku lempang kang..... sensitip tauuuuu.....